Het Loket viert 15-jarig jubileum

Voortgezet Onderwijs Het Loket

Het Loket viert 15-jarig jubileum op feestelijke wijze

Onlangs was het groot feest op de Zwijndrechtse VMBO-school Het Loket, onderdeel van Onderwijsgroep OZHW, want de school viert dit jaar hun 15-jarig jubileum. Deze mijlpaal ging uiteraard niet onopgemerkt voorbij.

Het Loket is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende onderwijsinstellingen uit de regio, zoals Onderwijsgroep OZHW en Het DevelsteinCollege. Binnen de school krijgen leerlingen praktijkonderwijs, waar ze kunnen uitstromen in de profielen Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen, Produceren, Installeren & Energie, Bouwen Wonen & Interieur en Mobiliteit & Transport.

Vanaf begin af aan heeft de school een sterke focus gehad op het beroepsgericht onderwijs. Doordat Het Loket veel samenwerkt met bedrijven en organisaties in de regio, krijgen leerlingen niet alleen een betere kansen op de arbeidsmarkt, maar ook een sterkere band tussen school en de lokale gemeenschap.

Om stil te staan bij het 15-jarig jubileum, werden de leerlingen en de medewerkers de hele dag in het zonnetje gezet. Voor de leerlingen was er een festivalterrein gecreëerd op het schoolplein, waar ze onder het genot van een hapje en drankje, konden bijkletsen. Voor de medewerkers was er een pubquiz georganiseerd en werd er aansluitend geproost op het jubileum. Zo werd de eerste schoolweek goed afgesloten!

Wil jij ook graag onderdeel zijn van dit team en heb jij ervaring binnen het vmbo? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik op onderstaande link om de vacatures van Het Loket te bekijken:

Vacatures
SideMenu