Waarom
werken bij
OZHW?
-------

Waarom je je juist bij ons thuis voelt

Samen bij OZHW

Wanneer jij je thuis voelt op je werk wordt niet alleen jij gelukkig, maar ook de mensen om je heen. Binnen OZHW staat het woord SAMEN centraal in onze ambitie. Door samen te werken, samen te leren en samen te innoveren, komen we SAMEN IN BEWEGING.

De samenwerking tussen de scholen voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs maakt dat de doorlopende leerlijn en kwaliteit van het onderwijs elke dag weer beter worden.

De unieke samenstelling van de scholen die allemaal vanuit een eigen identiteit en eigenheid functioneren, maakt van OZHW een bruisende en sfeervolle omgeving waarin iedereen een bijdrage levert aan de toekomst van onze kinderen. Binnen de OZHW Academie leren we met en van elkaar.

Door het samenbundelen van kennis en kunde ontstaan innovaties waar we trots op zijn, zowel op onderwijskundig als pedagogisch vlak. 

Leer wat het beste bij je past

OZHW Academie

Wat is de OZHW academie?

De OZHW Academie is het unieke en inspirerende kennis­­platform van OZHW, waar collega’s van OZHW-scholen, partner-besturen en scholen van de RPO-Rijnmond Opleidings­school elkaar ontmoeten en vak­­inhoudelijk kennis uitwisselen.

Programma OZHW academie

Het cursus­aanbod is voor medewerkers in het Primair Onderwijs en Voort­gezet Onderwijs en voor Onderwijs Onder­steunend Personeel. Bekijk hier ons uitgebreide cursus­aanbod.

Contact

Heb je vragen voor de OZHW Academie?
Neem dan contact met ons op. We zullen je vraag z.s.m. beantwoorden.

Kies welke school het beste bij je past

Vacatures

Of wil je meer informatie?

OZHW is altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan de ontwikkeling en scholing van Nederland. Professionals die graag samenwerken, zich willen ontwikkelen en gaan voor het eerlijke verhaal. Of je nu al veel ervaring hebt, of juist aan het begin van je loopbaan staat: we gaan graag met jou in gesprek.

Gooi het eens over een andere boeg

Mobiliteit

Werk je bij een OZHW-school en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving, meer variatie of een andere uitdaging in jouw loopbaan? Bespreek dit met je leidinggevende, want binnen OZHW kun je verschillende kanten op! Met het mobiliteitsformulier geef je aan wat jouw wensen zijn. Je kunt bijvoorbeeld overgeplaatst worden naar een andere school binnen de onderwijsgroep. Wanneer je dit wilt, kun je een overstap aanvragen. Neem voor meer informatie contact op met je leidinggevende.

Werk je niet bij een OZHW-school, maar heb je wel interesse om bij ons aan de slag te gaan? Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op.

Zij aan zij-instromer​

Zij-instromer

Wil jij het verschil maken voor jonge mensen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je een carrièreswitch maken en weet je nog niet hoe? OZHW is dé plek om te ontdekken of een baan in het onderwijs bij je past. Binnen de OZHW krijg je de juiste begeleiding en bij de OZHW Academie kun je terecht om samen met collega’s te leren.

Ben je geïnteresseerd of wil je een oriënterend gesprek, neem dan contact met ons op. Je kunt ook een eerste verkenning doen via de veelgestelde vragen hieronder.

Veelgestelde vragen

Om deel te kunnen nemen aan het traject zij-instroom heb je minimaal een HBO opleiding nodig.

Het is niet noodzakelijk om een pedagogische opleiding te hebben of ervaring, maar het is wel een pré.

Je kunt uitgaan van een tijdsinvesting van 10 uur per week. Dit is een gemiddelde in tijd wat zij-instromers naast de werkzaamheden in hun vrije tijd nog investeren.

Na het behalen van een diploma kun je uitgaan van baanzekerheid.

Een studieovereenkomst is onderdeel van de afspraken. Hierin worden gezamenlijke afspraken gemaakt.

Wil je meer informatie over de overstap naar voortgezet onderwijs (middelbare school) kijk dan ook naar www.leraarvanbuiten.nl

Wil je meer informatie over de overstap naar het primair onderwijs (basisschool) kijk dan ook naar www.poraad.nl/schoolontwikkeling/opleiden-ontwikkelen

Samen naar een diploma

Leraren in opleiding

Ben je bezig met de lerarenopleiding en op zoek naar een LIO stage?

OZHW helpt je graag verder!

Wij bieden primair en voortgezet onderwijs in Barendrecht, Lekkerkerk, Zwijndrecht, Ridderkerk, Heerjansdam en Alblasserdam. Je hebt dus ruim de keuze om ervaring op te doen bij de school die bij je past.

Je krijgt de kans om zelfstandig voor de klas te staan, maar dan wel met persoonlijke begeleiding (je begeleider is op ‘roepafstand’ aanwezig) en een stagevergoeding.

Heb je interesse? Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op.

SideMenu